SPEED-MATCH 2024 ULUSLARARASI İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ
Duyurular

Sayın Üyemiz,

Odamızın yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı Projesi ve Eskişehir Sanayi Odası ile iş birliğimiz kapsamında 28-29 Mayıs 2024 tarihlerinde Havacılık, Raylı Sistemler ve Otomotiv sektörlerine yönelik “Speed-Match 2024 Uluslararası İş Görüşmeleri Etkinliği” online olarak gerçekleştirilecektir.

Havacılık, Raylı Sistemler ve Otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilen etkinliğe geçtiğimiz yıl 31 farklı ülkeden 390 işletme katılım sağlamış ve 750’nin üzerinde ikili iş görüşmesi yapılmıştır. Avrupa’daki havacılık, raylı sistemler ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren iş ağları ve kümelenmeler tarafından da desteklenen Speed-Match 2024 İkili İş Görüşmeleri Etkinliği ’ne bu yıl 500’den fazla firmanın katılım sağlaması beklenmektedir.

Etkinlik; büyük çaplı şirketler, KOBİ'ler, sektörel kümelenmeler, kamu kurumları, üniversiteler ve Ar-Ge şirketlerinin katılımlarına açık olup, tüm katılımcılar için önceden planlanmış birebir online toplantılar aracılığıyla iş ve teknoloji ortaklıkları kurma konusunda eşsiz bir fırsat sağlamaktadır. Etkinliğe katılım tamamen ücretsizdir.

Detaylı  bilgi ve kayıt için: https://speed-match-2024-international-networking.b2match.io/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Kayıt esnasında Support Office olarak TR-Adana Chamber of Industry seçmeniz gerekmektedir.

Saygılarımızla.

 

 

//