Skip Navigation LinksANA SAYFA HABERLER Haber Arşivi
11.04.2019 BTSO İLE ADASO STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

BTSO İLE ADASO STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Adana Sanayi Odası (ADASO) arasında stratejik iş birliği protokolü imzalandı.

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyeleri, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ı ziyaret etti. Burkay ve Kıvanç, iki oda arasında stratejik iş birliği protokolü imzaladı.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri BTSO tarafından hayata geçirilen sektörlerin Ar-Ge ve inovasyon odaklı dönüşümüne liderlik eden BUTEKOM; 77 ayrı meslekte mesleki yeterlilik belgesi hizmeti veren MESYEB, alanında Türkiye'de ilk olan BTSO Mutfak Akademi, geçtiğimiz ay açılışı gerçekleştirilen Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi 'Model Fabrika, BUTGEM ve BTSO EVM'yi inceledi. BTSO Başkanı Burkay, Başkan Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyelerine BTSO'nun projeleri hakkında bilgiler verdi.

BTSO Başkanı Burkay, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehir ekonomisinin hedeflerine yönelik projeler geliştirmenin yanı sıra Türkiye'deki ticaret ve sanayi odaları ile iş birliği adımlarını güçlendirdiklerini söyledi. Adana'nın sanayinin önemli merkezlerinden birisi olduğunu ve Adana Sanayi Odası ile BTSO arasındaki birlik ve beraberliğin imzalanan protokolle daha da artacağını ifade eden Başkan Burkay, "BTSO olarak hayata geçirdiğimiz projeler, şirketlerimizin ve üyelerimizin sadece bugününü değil, geleceğini şekillendirecek adımlardır. BUTEKOM, BUTGEM, EVM, MESYEB, Model Fabrika ve Mutfak Akademi projelerimizi tanıtma imkanı bulduk. Başkanımız Zeki Kıvanç ile birlikte ortak hedefimiz, üyelerimizin ve şirketlerimizin rekabetçilğini artırmaktır. Adana Sanayi Odası'nın çok değerli projeleri var. Bu işbirliğimiz Türkiye'nin sanayisine de değer katacak." ifadelerini kullandı.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Bursa'nın Türkiye ekonomisinin önemli merkezlerinden biri olduğunu kaydeden Zeki Kıvanç, BTSO'nun Bursalı firmalara yönelik hayata geçirdiği dev projelerinden dolayı tebrik etti.

BTSO'nun eğitimden dijital dönüşüme farklı alanlarda Türkiye'nin en iyi projelerine imza attığını kaydeden Zeki Kıvanç, şöyle konuştu:

"Model fabrika, mükemmeliyet merkezi, mesleki eğitim merkezi gibi projeleri Adana'da uygulamak için yola çıktık. Bursa'da ülkemizin rekabetçiliği ve her alandaki verimini artıracak önemli projelere imza atıldığını gördük. BTSO'nun hayata geçirdiği stratejik alanlardaki projeleri Türkiye'deki en iyi örnekleri Bursa'da yer alıyor. Başkanımız İbrahim Burkay ile daha sık bir araya gelerek iki kurum arasındaki bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmak istiyoruz. BTSO'nun projelerini örnek alarak, Adana iş dünyamızın da bu hizmetlerden faydalanmasını hedefliyoruz. Hepsi birbirinden değerli olan projelerden dolayı BTSO Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Burkay'ı ve ekibini tebrik ediyorum."

11.04.2019 BTSO İLE ADASO STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
BTSO İLE ADASO STRATEJİK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI [Ayrıntılar]
06.03.2019 ADANA’DA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ” ZİRVESİ 8 MART'TA
TOBB ETÜ Üniversitesi Öğretim Üyesi Sosyal Güvenlik Uzmanı Prof.Dr. Cem Kılıç istihdam desteklerini anlatacak [Ayrıntılar]