ÇUKUROVA TEKSTİL VE HAZIR GİYİM FUARI
Duyurular

Sayın Üyemiz,

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Adana Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü destekleri ve Adana Hazır Giyim Platformu iş birliği ile 2-5 Şubat 2022 tarihlerinde “Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı” düzenlenecektir.

İlki 2020 yılında gerçekleştirilen ve bölge tekstil sektörünün tek ihtisas fuarı olma unvanını taşıyan Çukurova Tekstil ve Hazır Giyim Fuarı’nın ikincisi; kadın, erkek ve çocuk hazır giyiminden kumaşa, ham maddeden aksesuara kadar geniş ürün yelpazesi ile 2 Şubat 2022’de TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacaktır.

 

COVID-19 tedbirleri çerçevesinde katılımcı ve ziyaretçilere güvenli bir ortam sunacak olan fuar; 2-3-4 Şubat 2022 tarihlerinde 10.00 - 18.00 saatleri arasında, 5 Şubat 2022 ise 10.00 - 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir. 

 

TÜYAP’ın temassız fuarcılık hizmeti kapsamında, fuarı online ziyaret etmek isteyen üyelerimiz, https://www.cukurovahazirgiyimfuari.com adresinden detaylı bilgiye erişip, online davetiye alarak fuara ücretsiz giriş yapabilecektir.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla.

 

Fuar davetiyesi ve tanıtım broşürü için tıklayınız

 

//