KOSGEB MİKRO VE KÜÇÜK İŞLETMELERE (MKİ) HIZLI DESTEK PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

19.1.2022 Çarşamba Günü (Yarın) düzenleneceği bildirilen KOSGEB - MKİ Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı Saat 13:30’a alınmıştır.

Bilindiği üzere T.C. Cumhurbaşkanlığı tarafından 3 Ocak 2022 tarihinde duyurmuş olduğu KOSGEB destekli Mikro ve Küçük İşletmelere (MKİ) Hızlı Destek Programının 3. Fazı yürürlüğe alınmıştır.

Bu destek kapsamında Covid-19 salgınından etkilenen mikro işletmelere yeni istihdam edecekleri 2 personele kadar, küçük işletmelere ise yeni istihdam edecekleri 5 personele kadar; personel başına 100.000 TL faizsiz, teminatsız ve 2 yıl sonra geri ödemeli kredi verilecektir.

Bu kapsamda üyelerimizin bilgilendirilmesi amacıyla 19 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 13:30’da Odamızda KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Görkem GÜRBÜZ’ ün katılımıyla MKİ Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Toplantıya katılım sağlayacak olan üyelerimizin aşağıda yer alan katılım linkini doldurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla,

Bora KOCAMAN