ÜYE BİLGİLERİ GÜNCELLEME VE ONLİNE HİZMETLER

5174 Sayılı TOBB kanunun 10.maddesi gereğince Ocak ayında yapılması gereken üye kayıtlarının güncellenmesi işlemi kapsamında siz değerli üyelerimizin bilgilerinin güncellenmesi önem arz etmektedir.

Odamızdaki kaydınıza ilişkin mevcut bilgilerinizi web sitemizdeki üye işlemleri başlığı altında bulunan Üye Bilgi Sorgulama bölümünden (iletişim bilgileri, unvan, meslek grubu, faaliyet kodu vb.) kontrol edip, güncellenmesi gereken hususlar var ise üye bilgi güncelleme formunu doldurarak veya  tarafımızla iletişime geçerek bildirmenizi önemle vurgularız.

Bunun yanı sıra Covid19- Corona Virüs tedbirleri kapsamında hâlihazırda kullanımda olan Online Hizmetlerimizi sizlere tekrar hatırlatmak ve Odamızın, siz değerli üyelerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmesi adına, internet sitemiz adresinde bulunan E-Adaso sekmesini kullanabileceğinizi tekrar bildirmek isteriz.

• Söz konusu Online Hizmetler bölümünden,

· Oda Sicil Kayıt Sureti
· Faaliyet Belgesi
· İhale Durum Belgesi

alabileceğiniz gibi aynı zamanda Oda aidatlarınızı sorgulayarak, ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

NOT: 5174 sayılı kanunun 10. Maddesine istinaden, firma bilgilerinizde meydana gelen değişikliklerin 30 gün içerisinde Odamıza bildirilmesi zorunlu olup, aksi takdirde Odamız kayıtlarının esas alınacağını bilgilerinize sunarız.

İrtibat:

Sicil Birimi - 0322 436 63 63 – Dahili 122