39. AMERİKAN TÜRK KONFERANSI (ATC), 9–10 MAYIS 2024, WASHİNGTON, D.C.
Duyurular

Sayın Üyemiz,

DEİK’den alınan yazıda; Türkiye – ABD İş Konseyi (TAİK)’nın , T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi ABD ziyareti vesilesiyle, Amerikan Ticaret Odası ve American Turkish Business Roundtable (ATBR) iş birliğinde, 39. Amerikan Türk Konferansı’nı (ATC), 9 – 10 Mayıs 2024 tarihlerinde, Waldorf Astoria Hotel, Washington D.C.’de gerçekleştireceği belirtilmiştir.

40 yılı aşkın geçmişiyle Türkiye-ABD ilişkilerinde köklü bir geleneği temsil eden konferansta Türk-Amerikan ilişkilerindeki gelişmeler, üst düzey özel sektör ve devlet temsilcileri tarafından değerlendirileceği belirtilmekte olup ABD ve Türkiye’deki iş ve yatırım ortamlarına dair görüş alışverişinde bulunulmak üzere çeşitli alanlarda paneller yer alacağı belirtilmiştir.

“Partnering Strategically, Winning Globally” temasıyla bu yıl savunma ve güvenlik, enerji, üçüncü ülkelerde iş birliği, dijital teknolojiler, turizm ve ticaret konulu panellerden oluşacak etkinliğimize katılım için, 30 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar, https://www.americanturkishconference.org/ linki üzerinden kayıt yapılması gerekmektedir.

Düzenlenecek olan panellere konuşmacı olarak katılma fırsatı elde etmek ve sponsorluk paketleri hakkında detaylı bilgi edinmek için Selin Sırer (ssirer@deik.org.tr) ile iletişime geçilmesi gerektiği belirtilmiştir.

  Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

Ek: 39. ATC Sponsorluk Dosyası

İrtibat: taik@deik.org.tr

 

//