15. İSTANBUL HAZIR GİYİM KONFERANSI
Duyurular

Sayın Üyemiz,

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği’nden alınan yazıda, 5-6 Ekim 2022 tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda “Green Revolution” teması ile 15. İSTANBUL HAZIR GİYİM KONFERANSI’nın www.bloomberght.com dijital platformlarından da canlı olarak yayınlanacağı belirtilmektedir.

 Bu yılki etkinlikte Avrupa Yeşil Mutabakat gündeminde de yer alan Sürdürülebilirlik, Sürdürülebilir ve İzlenebilir Hammaddeler, Yeşil Fabrika, Yenilenebilir Enerji, Karbon Ayak İzi, Dijitalleşme, Teknoloji ve İnovasyon konularını ele alacağız ve Değişen Satın Alma Pratiklerinin konuşulacağı belirtilmektedir.

 Konferansın ikinci günü ise, başta Avrupa olmak üzere pek çok ülkeden yüzlerce markayı temsil eden alım heyetleri ve dış alım grupları ile yerli üreticilerimize birebir görüşme imkanı sunulan "B2B İkili İş Görüşmeleri"nde 1000'in üzerinde iş görüşmesi ve yeni iş bağlantısı gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Detaylı bilgi notu aşağıda yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Program ve Kayıt İçin Tıklayınız

Bilgi Notu

 

Geçmiş yılların konferanslarında iz bırakan konuşmacılar ile konferans tanıtım videolarına ve web sayfasına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

www.youtube.com/watch?v=pxedh7HcLJk

www.youtube.com/watch?v=LoUBDEl2xCI

www.youtube.com/watch?v=2MhoiTuoqGc&t

www.istanbulhazirgiyimkonferansi.com

//