ABD AAPEX SHOW, 5-7 EKİM 2024
Duyurular

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan yazıda, ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı’nın 11.07.2024 tarihli e-posta mesajına atfen; 5-7 Ekim, 2024 tarihlerinde Nevada, Las Vegas'ta gerçekleşecek Otomotiv Satış Sonrası Fuarı AAPEX Show'a Türk işadamlarından oluşacak bir heyetin düzenleneceği bildirilmektedir.

1.115'ten fazla Otomotiv ile ilgili ürün kategorisinin yer alacağı AAPEX Show’un (https://www.aapexshow.com/), ayrıca SEMA Show ile aynı zamanda gerçekleşeceği belirtilmektedir.

AAPEX Show heyeti katılımcılarına sağlanabilecek olanaklardan birkaçı;

· Fuar kaydının yapılması ve ücretsiz fuar girişi (giriş bileti alım tarihine göre $60 ila $120 dolar arası tasarruf)

· AAPEX Show giriş kartı ile ayrıca SEMA Show fuarına ücretsiz giriş hakkı

· Overseas Automotive Council (OAC) Resepsiyonuna ücretsiz davetiye

· ABD'li katılımcılarla, heyetin taleplerine göre özelleştirilmiş, önceden ayarlanmış ve kolaylaştırılmış brifingler ve toplantılar

· Özel toplantı odaları, dinlenme alanı ve içeceklerin sunulduğu lounge alanı Uluslararası İş Merkezine (IBC) erişim şeklindedir.

Otel ve uçak bileti masraflarının delegasyon katılımcıları tarafından karşılanacağı belirtilmekte olup delegasyona katılma ücretinin kişi başı 90 ABD Doları olduğu belirtilmektedir.

ABD Ticaret Müsteşarlığı, kabul edilen AAPEX Show delegasyon üyeleri için grup vize görüşmesi için destek sağlayabileceği belirtilmektedir.

Bu fuara delegasyon ile katılmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak isteyen firmaların ABD Ticaret Müsteşarlığı Otomotiv Sektör Lideri, Naz Demirdoven ile (Naz.Demirdoven@trade.gov) iletişime geçmeleri gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

 

//