ADASO’NUN MENTÖR ADAYLARI KASTAMONU ENTEGRE ADANA FABRİKASI’NDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ UYGULAMALARINI YERİNDE GÖRDÜ

Adana Sanayi Odası ve Alman Uluslararası İş birliği Kurumu (GİZ) iş birliği ile yürütülen Yeşil Sanayiye Doğru Toplumların İstihdamla Kaynaştırılması (YESAD) projesi kapsamında düzenlenen eğiticilerin eğitimi programına katılan mentör adayları, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş’yi ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi A.Ş.’nin Adana Direktörü Ergin Turan tarafından fabrika geneli ve üretim hatları gezilerek enerji verimliliği artırma projeleri, atık yönetimi ve su yönetimi uygulamaları hakkında bilgi alan mentör adayları yapılan çalışmaları yerinde inceledi.