BAKKA’DAN ADASO’YA ZİYARET

BAKKA’DAN ADASO’YA ZİYARET

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKKA) faaliyet alanındaki Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinin kalkınma hamlelerine yönelik yatırım, istihdam ve ihracat kapasitelerinin geliştirilmesi için bölgede yer alan ticaret ve sanayi odası temsilcileriyle birlikte teknik gezi ve tecrübe paylaşım kapsamın da Adana Sanayi Odası’nı ziyaret gerçekleştirdi.

BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, BAKKAZYDO Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır ,BAKKA K.YDO Koordinatörü Sakin Eren, BAKKA B.YDO Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik, Zonguldak Teknopark A.Ş Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Alaplı TSO Genel Sekreteri Taner Arslan, Kdz.Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz.Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ,Devrek TSO Genel Sekreteri Cihat Yaban, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu ,Çaycuma TSO Genel Sekreteri Alper Püren ,Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara, Karabük TSO Başkanı Mehmet Mescier, Karabük TSO Genel Sekreteri Cem Biçen, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar Safranbolu TSO Genel Sekreteri Ömer Tüfekçi’den oluşan heyet Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdoğan Şire ve Genel Sekreter Bora Kocaman’ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora Kocaman tarafından oda faaliyetleri hakkında detaylı proje sunum ve gerçekleşen projeler hakkında bilgi verildi. Toplantı da olası iş birlikleri ve yatırım alanları konularında istişarelerde bulunuldu.