DEİK - ÇİN HALK CUMHURİYETİ İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU İLE TİCARİ VE EKONOMİK İLİŞKİLERİ GELİŞTİRME SEMPOZYUMU

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’ndan (DEİK) alınan yazıda, DEİK ve Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu iş birliğinde "Dışa Açılmış Bir Çin, Kazan-Kazan Dünyası" temasında 10 Eylül 2024 Salı günü 10:00 – 12:00 saatleri arasında DEİK ofisinde Sempozyum düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu Sempozyumda İstanbul Başkonsolosu Sayın Wei Xiaodong tarafından, Çin’deki reformların kapsamlı bir şekilde derinleştirilmesi ve üst düzey dışa açılma ile ilgili sunum yapılacağı belirtilmekte olup ilgili Türk şirket ve kurumlarının yetkilileri de Türkiye-Çin ticari iş birliği konusundaki tecrübelerini ve kazanımlarını paylaşılacağı belirtilmektedir.

Bahse konu sempozyuma katılım sağlamak isteyen firmaların en geç 4 Eylül 202 Çarşamba günü saat 18.00’e kadar katılım formunu doldurmaları gerektiği belirtilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Detaylı bilgi için: DEİK/Türkiye-Çin İş Konseyi