DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ (ONLİNE)
Duyurular

Sayın Üyemiz,

T.C. Ticaret Bakanlığı, TOBB, TİM, OSBÜK ve koordinasyonunda, Odamız işbirliğinde ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri ev sahipliğinde aşağıda yer alan program çerçevesinde 30 – 31 Mayıs – 1 – 2 Haziran 2022 (4 gün) tarihlerinde 14:00-16:30 saatleri arasında “Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri” gerçekleştirilecektir.

Online olarak gerçekleşecek seminere katılım ücretsiz olup; seminere katılmak isteyen üyelerimizin 26 Mayıs 2022 Perşembe günü 17:30 saatine kadar Başvuru Formu adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Seminer bitiminde katılımcılara “Katılım Belgesi” verilecektir.

Seminerlere katılımınız hem Ticaret Bakanlığı tarafından sağlanan devlet yardımları, Ticaret Bakanlığı’nın güncel online hizmetleri ve günümüz dış ticaretinin en önemli konularında bilgilerinizi geliştirme ve uygulamada karşılaşılan sorunlara yanıt alma olanağı bulacak olmanız hem de mevcut ihracatınızın geliştirilmesi, yurt dışı pazarlardaki rekabet gücünüzün artırılması ve yeni pazarlara açılımınız açısından önem arz etmektedir.

Kayıt yaptıran üyelerimizin e-posta adreslerine 27 Mayıs 2022 Cuma günü saat 16:00’da katılım linki gönderilecektir. Bu sebeple, üyelerimizin e-posta adreslerini doğru belirtmeleri önem arz etmektedir.

Saygılarımızla.

 

Program

Başvuru Formu

//