ENDÜSTRİYEL YETKİNLİK DEĞERLENDİRME VE DESTEKLEME PROGRAMI (EYDEP) VE YETENEK ENVANTERİ (YETEN) BİLGİLENDİRME WEBİNARI
Duyurular

Sayın Üyemiz,

T.C. Savunma Sanayi Başkanlığı (SSB) ve Adana Sanayi Odası iş birliğinde, 20 Ocak 2022 Perşembe günü 15.00-16:30 saatleri arasındaEndüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı (EYDEP) ve Yetenek Envanteri (YETEN) Bilgilendirme” webinarı düzenlenecektir.

SSB tarafından başlatılan Yetenek Envanteri (YETEN) Projesi ve Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı (EYDEP), ihtiyaç olduğu durumlarda istenen ürünleri üretmek veya alımını yapmak adına, savunma sanayii firmalarının endüstriyel yetkinlik envanterinin çıkarılmasını, yetkinlik seviyelerinin saptanmasını ve geliştirilmesini hedeflemektedir.

Söz konusu webinar kapsamında savunma sanayisine hizmet etmek isteyen firmalarımız için Savunma Sanayi Başkanlığı’nda görev yapan uzmanlar tarafından bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecektir.

Gerçekleştirilecek olan webinar için başvuru formu bağlantısından kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Başvuru formunda belirteceğiniz e-mail adresine online katılım linki bilgileri etkinlik öncesinde gönderilecektir.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

Saygılarımızla.

 

Kayıt için lütfen tıklayınız.

 

 

PROGRAM AKIŞI

 

 

15:00 – 15:05

Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora KOCAMAN - Açılış Konuşması

15:05 – 15:40

Yetenek Envanteri (YETEN) Bilgilendirme Sunumu

15:40 – 16:10

Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı (EYDEP) Bilgilendirme Sunumu

16:10-16:30

Soru-Cevap

 

 

 

EYDEP Tanıtım Videosu

//