ETİYOPYA ÜLKE TANITIM TOPLANTISI (26 MAYIS 2022 / ADANA TİCARET ODASI)

Adana Ticaret Odası’ndan alınan yazıda, firmaların ticaret kapasitelerinin artırılması, uluslararasılaşması ve yeni işbirliklerine olanak sağlanması amacıyla yürütülen faaliyetler kapsamında, 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 10.00’da Adana Ticaret Odası Toplantı Salonunda, “Etiyopya Ülke Tanıtım Toplantısı” düzenleneceği belirtilmektedir.

Etiyopya Ankara Büyükelçisi Sn. Adem Mohammed Mahmud ve beraberindeki heyet, Etiyopya Adana Fahri Konsolosu Sn. Yusuf Can Dağtekin ve Etiyopya Yatırım Merkezi yetkililerinin katılımıyla düzenlenecek toplantıda, Etiyopya pazarı tanıtılarak; potansiyel işbirliği alanları, karşılıklı ticari ilişkiler ve yatırım fırsatları ele alınacaktır.

Programı ve kayıt formu aşağıda yer alan etkinliğe tüm üyelerimiz davetlidir.

Bilgilerinize sunarız.

Tarih : 26 Mayıs 2022  - Perşembe

Saat  : 10.00 - 12.00

Yer    : Adana Ticaret Odası Toplantı Salonu

Kayıt için TIKLAYINIZ.

PROGRAM

09.45 – 10.00      Kayıt

10.00 – 10.15      Açılış Konuşmaları

Sn. Atila MENEVŞE, Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Sn. Yusuf Can DAĞTEKİN, Etiyopya Adana Fahri Konsolosu

Sn. Adem Mohammed MAHMUD, Etiyopya Ankara Büyükelçisi

10.10 – 11.15      Etiyopya Ülke Tanıtımı

Sn. Lelise Neme, Etiyopya Yatırım Ofisi Müdürü

11.15 – 12.00      Soru-Cevap ve Kapanış

Etiyopya ile Potansiyel İşbirliği Alanları: Tarımsal üretim, tekstil / hazır giyim, deri ve deri işleme, eczacılık ve kimya sanayi, elektrik-elektronik ürünleri, bilgi işlem teknolojileri, nakliye ve lojistik, sağlık hizmetleri, demir - çelik, inşaat malzemeleri vb.