GL PLATFORM FUARCILIK TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN FUARLAR
Duyurular

Sayın Üyemiz,

İzmir merkezli GL Platform Fuarcılık’tan alınan yazıda, İzmir’de Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuarizmir’de TOBB denetiminde 22– 25 Ocak 2025 tarihleri arasında eş zamanlı olarak

 • Horeca Fair Uluslararası 6. Otel, Restoran, Fırın, Cafe Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı; (Turizm sektöründeki profesyonel satın alıcıların yanı sıra giderek gelişim gösteren Restaurant, Pastane, Cafe ve Fırın, Unlu mamuller vb. işletmeleri; ayrıca sayıca fazla olan AVM, Misafirhane, Yurt, Hastane, Sosyal Tesisler, Belediye ve diğer kamu vb. işletmelerin karar vericiler)

Food Fair Türkiye 3. Gıda Ürünleri Fuarı;  (İhraç edilebilir tüm gıda ürünleri ve yurt içi pazarında toplu tüketim, toptan ticaret, edt vb. kanallar aracılığıyla ilgili sektörlerin profesyonel karar vericiler)

Pack&Plast Fair Türkiye 3. Uluslararası Ambalajlama, Paketleme, Plastik Endüstri ve Teknolojileri Fuarı; (Yurt içi, yurt dışı sektörler)

 düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuaralar ile ilgili ayrıntılı bilgiler ve katılımcı/ziyaretçi formu https://www.glplatformfuar.com/ linkinde yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

 

 

//