GÜÇLÜ VE YEŞİL KOBİ’LER PROJESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (ÇEVİRİMİÇİ)
Duyurular

Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından, Bilkent Üniversitesi, EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ve MIT iş birliğiyle düzenlenecek "Güçlü ve Yeşil KOBİ’ler Projesi Bilgilendirme Toplantısı" 03 Ekim 2024 Perşembe günü saat 14:00’te online olarak gerçekleştirilecektir.

Bu program, KOBİ’lerin Avrupa Yeşil Mutabakatı (AYM) ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) gibi uluslararası çevre düzenlemelerine uyum sağlamasını hızlandırmayı ve bu süreçte kurumsal kapasitelerini artırmayı hedeflemektedir. Çevresel, sosyal ve yönetişim (ÇSY) ilkelerine uygun iş modelleri benimseyen KOBİ'ler, sürdürülebilir büyüme sağlarken rekabet güçlerini de artırma fırsatı bulacaktır.

Güçlü ve Yeşil KOBİ’ler programı kapsamında hazırlanan çevrimiçi programa ücretsiz katılarak sektör uzmanlarından destek alabilir, hayata geçirmeyi planladığınız yatırımlar için Akbank, İş Bankası ve QNB Finansbank aracılığıyla sağlanacak düşük faizli kredi desteği hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca, EBRD'nin hibe destekleri ve Bilkent Üniversitesi ile MIT'den ücretsiz danışmanlık hizmetleri gibi önemli avantajlar da toplantı kapsamında paylaşılacaktır.

Projeye başvuru için tek yapmanız gereken, çevrimiçi formu doldurmak. Forma bu linkten ulaşabilirsiniz.(Tahmini 5 dakika)

Programdan faydalanan şirketler arasından önceden tanımlanmış kriterler ile seçilecek sınırlı sayıdaki KOBİ uzun soluklu bir danışmanlık programı kapsamında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankasının hibe desteklerinden faydalanabilecekler.

Bilgilendirme toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki katılım formunu doldurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla.

 

Afiş

Katılım Formu: https://forms.gle/D1nB9wyxCb3TUaxKA

Toplantı Zoom linki katılım formunu dolduran kişilere ayrıca iletilecektir.

//