GÜNEŞ ENERJİSİ VE ENERJİ DEPOLAMA SEMİNERİ

Bilindiği üzere, hem iklim değişikliği ile mücadelede hem de dışa bağımlılığımızın azaltılmasında yenilenebilir enerjinin rolü giderek büyük bir önem kazanmakta ve yenilenebilir enerjideki güneşin payı ise her geçen gün artmaktadır. Enerji depolama ile ilgili yapılan mevzuat düzenlemeleri sonucu GES + Enerji Depolama yatırımlarına yoğun ilgi olduğu görülmektedir.

Bu kapsamda, Odamız ve Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstri Derneği (GENSED) iş birliğinde 17 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 09:30-16:30 arasında Adana Sanayi Odası Konferans Salonunda, hem güneş enerjisi hem de enerji depolama yatırımlarının öneminin anlatılacağı “Güneş Enerjisi ve Enerji Depolama” seminerlerinin 22.si gerçekleştirilecektir.

Güneş enerjisi ve enerji depolama uygulamalarındaki teknolojik gelişmeler ile ürün seçimi, şebeke entegrasyonu ve mevzuattaki düzenlemelerin anlatılacağı seminere katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkte bulunan kayıt formunu doldurmalarını rica ederiz.

Kayıt Formu: https://forms.gle/ZVt2ZqyDShv59Cu29

Görsel