MATCH 4 INDUSTRY 2021 ONLİNE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ
Duyurular

Sayın Üyemiz,

 

Kocaeli Sanayi Odası ve Doğu Marmara ABİGEM ve Adana Sanayi Odası İhracat Destek Ofisi iş birliğinde, Match 4 Industry 2021 Online İkili İş Görüşmeleri, 8 - 9 Aralık 2021 tarihinde B2match platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir. (Son Başvuru tarihi: 6 Aralık 2021)

 

Bu seneki Match4Industry etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası iş birliklerini değerlendirebileceksiniz.

 

Sektörler:

·         Otomotiv Yan Sanayi

·         Makina ve Metal

·         Plastik & Kauçuk

·         Lastik

·         Kimya (Oto boya ve bakım ürünleri)

·         Yapı ve Yapı Materyalleri

·         Enerji

·         Çevre

·         Elektrik - Elektronik

·         Bilişim ve İletişim Teknolojileri

 

 

Match4Industry etkinlik broşürü Ek’te sunulmuş olup, ikili iş görüşmelerine https://match4industry-2021.b2match.io/ linki üzerinden ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz.

 

Match4Industry etkinliği uluslararası bir etkinliktir ve dili İngilizce'dir. Bu nedenle firma profillerinin sisteme İngilizce olarak kaydedilmesi gerekmektedir.

 

Match4Industry 2021 | Participants (b2match.io) linkini tıklayarak görüşmelere katılacak firmaları inceleyebilir, görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

 

Toplantıları nasıl planlayacağınız, nasıl davet göndereceğiniz, size gönderilen davetleri nasıl kabul edip reddeceğiniz gibi konularda ve teknik sorularınızda https://www.youtube.com/channel/UCJ-41j5CKa2FYxUhKdTORKA linkinde yer alan videoları takip etmeniz faydalı olacaktır.

 

Ücretsiz kayıt için kayıt esnasında “Support Office” kısmında “Adana Chamber of Industry” seçmeniz gerekmektedir.

 

Kayıt için son gün: 6 Aralık 2021

 

Saygılarımızla.

 

Program Broşürü İçin Tıklayınız

 

//