MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ARANIYOR
Haber

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR ARANIYOR

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR EĞİTİM MARATONU BAŞLIYOR

EDUCATHON EĞİTİM MARATONU ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR

MESLEKİ EĞİTİMDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR EDUCATHON İLE ARANACAK

Mesleki eğitimde yenilikçi yaklaşımlara yönelik iş fikirlerinin sunulacağı ve geliştirileceği Educathon Eğitim Maratonu 25-26 Haziran 2022 tarihlerinde Adana Model Fabrika ve Yenilik Merkezi'nde gerçekleşecek.

Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) finansal desteği ile düzenlenen Educathon Eğitim Maratonu ile imalat sanayi meslekleri öncelikli olmak üzere, kişilerin mesleki yetkinlik ve becerileri kazanmasını sağlayacak yenilikçi teknik ve yöntemlerin geliştirilmesi hedefleniyor.

Educathon Eğitim Maratonu kapsamında katılımcılardan; kendi belirleyecekleri imalat sanayi alanında, bireylerin yetkinlik ve becerilerini geliştirebilmelerine yönelik yenilikçi, özgün, - uygulanabilir, değer yaratan ve doğru bir planlama ve iş modeline sahip, eğitim programları ortaya koymaları bekleniyor.

Educathon Eğitim Maratonu’na meslek erbapları, esnaflar, mesleki öğretmenler, üniversite öğrencileri ve bu alan ile ilgili fikri olan herkes katılabiliyor.

Educathon Eğitim Maratonu Etkinliği, Adana Sanayi Odası (ADASO) ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) iş birliğinde Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’nın (EBRD) finansal desteği ile sürdürülen Adana Mesleki Eğitim Merkezi Teknik Destek Projesi kapsamında gerçekleştiriliyor. Educathon Eğitim Maratonu Etkinliği’nin teknik destek yürütücülüğünü Habitat Derneği üstleniyor.

BİRİNCİYE 50 BİN TL ÖDÜL

Educathon Eğitim Maratonu, 2022 yılında Adana Sanayi Odası Mesleki Eğitim faaliyetleri kapsamında mesleki eğitime yönelik yenilikçi çözümler geliştirilmesini sağlayan bir yarışma programı olarak düzenleniyor. Yarışma sonunda dereceye girenler birincilik ödülü olarak 50 Bin TL, ikincilik ödülü olarak 30 bin TL, üçüncülük ödülü olarak ise 15 bin TL değerinde teknoloji hediye çeki kazanma şansı yakalıyor. 

SON BAŞVURU TARİHİ 13 HAZİRAN 2022

Başvuru ve katılım ücretsiz olan Educathon Eğitim Maratonu’nun ön başvurusu için son tarih 13 Haziran 2022. Ayrıntılı bilgi için: www.educathonturkiye.com

 

//