TİCARİ UYUŞMAZLIKLAR VE İŞ HUKUKU UYUŞMAZLIKLARININ ÇÖZÜMÜNDE AVANTAJLAR TOPLANTISI
Duyurular

Sayın  Üyemiz,


Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) 22 Haziran 2012 yılında yürürlüğe giren ilk arabuluculuk kanunu olan “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanunu’nun” hazırlık aşamasından bugüne kadar Türkiye’de arabuluculuk kurumunun gelişmesi, yargı yükünün hafifletilmesi ve yaygınlaşması konusunu önemsemekte ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir. Bu bağlamda, TOBB’un girişimleri ile iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla 09.12.2020’de TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi kurulmuştur.
 
Odamız bünyesinde, üyelerimizin hukuk uyuşmazlıklarının alanında uzman arabulucular aracılığıyla çözüme kavuşturulmasını kolaylaştırmak, arabuluculuk konusunda bilgilendirme toplantıları ve eğitimler düzenlemek, arabuluculuk sisteminin tanıtılması ve farkındalığın arttırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, "Adana Sanayi Odası Tahkim Ve Arabuluculuk Merkezi" kurulmuş ve bu amaçla üyelerimizin uyuşmazlıklarının çözümüne yardımcı olmak amacıyla üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulan TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi ile işbirliği protokolü 13.04.2021 tarihinde  imzalanmıştır.
 
Arabuluculuk, üyelerimizin iş, ticari ve tüketici uyuşmazlıklarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşması imkanını sunmaktadır. Herhangi bir durumda hukuki uyuşmazlık yaşayan üyelerimizin arabuluculuk imkanlarından daha çok yararlanmasını sağlamak amacıyla fiziki ve soru-cevap kısmını içeren bir toplantı düzenlenecektir.
 
TOBBUYUM Arabuluculuk ve Çözüm Merkezi Genel Müdürü Sayın Dr. Onur Yüksel ve İş Hukuku Profesörü Prof.Dr. Levent Akın’ın katılımıyla 6 Haziran 2023 Salı saat 14:00 de Odamızda düzenlenecek olan “Ticari Uyuşmazlıklar ve İş Hukuku Uyuşmazlıklarının Çözümünde Avantajlar” konulu toplantıya katılımınızı rica ederiz.
 
Saygılarımızla.

 
Katılım için kayıt zorunlu olup lütfen kayıt formunu Tıklayınız
 
Tarih   : 6 Haziran 2023 Salı
Saat    : 14:00
Yer      : Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu
 

 

 

//