TÜRKİYE’DEKİ İŞLETMELERİN YALIN DÖNÜŞÜM YOLCULUĞU BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Adana Sanayi Odası ve Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı işbirliğinde 14 Aralık 2023 Perşembe günü saat 15:00’da Adana Sanayi Kampüsü’nde Türkiye’deki İşletmelerin Yalın Dönüşüm Yolculuğu Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.Ali AYCI’nın katılımıyla düzenlenecek seminerde yalın dönüşüm sürecinde ortaya çıkan sorunlar, bunların çözüm yolları, şirketlerin yalın yolculuğu ve bu yolculuğu nasıl yönetebileceği anlatılacak olup, Hoshin Kanri, Kaizen konularında teknik örnekler sunulacaktır.

Katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda yer alan kayıt linkini doldurmalarını rica ederiz.

Kayıt Linki: https://bit.ly/3NgtmIO

Özgeçmiş : Doç. Dr.Ali AYCI