Kosgeb kapasite geliştirme desteği yoda bilgilendirmesi hk...
KOSGEB KAPASİTE GELİŞTİRME DESTEĞİ YODA BİLGİLENDİRMESİ HK
Sayın Üyemiz,
KOSGEB tarafından sunulan Kapasite Geliştirme Destek Programları, işletmelerimizin rekabet gücünü artırmak için çok değerli fırsatlar sunuyor. Bu destek çağrıları genellikle kısa bir süreliğine ve belli periyotlarla açılıyor.
Bildiğiniz üzere, bu desteklere başvurabilmenin ön koşulu önce YÖNDE'ye başvurmak, ardından da YODA (Yalın Olgunluk Değerlendirme Analizi) yaptırmaktır. Birçok firmamız YODA sürecini başlatmak için destek çağrısının açılmasını bekliyor. Oysa destek programlarına hazırlıksız yakalanmamak için çağrıyı beklemenize hiç gerek yok.
Şartları sağlayan firmalarımız; YODA işlemini çağrı döneminden tamamen bağımsız olarak, diledikleri zaman yaptırabilirler. Adana Model Fabrika bünyesinde hizmet veren, KOSGEB tarafından yetkilendirilmiş YODA uzmanlarımız bu süreci sizin için hemen başlatmaya hazırdır.
Saygılarımızla.
Bilgi İçin: 0322 503 29 55
Ahmet HORUZ
e-posta: ahmethoruz@adaso.org.tr
Sinan KÖSE
e-posta: sinankose@adaso.org.tr
Barış BOZDAĞ
e-posta: barisbozdag@adaso.org.tr






