SUUDİ ARABİSTAN HAKKINDA GÖRÜŞ TALEBİ

TOBB’dan alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen; 3 Kasım 2024 tarihinde, İSEDAK 40. Bakanlar Toplantısı vesilesiyle ülkemizi ziyaret edecek olan Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Dr. Majid Bin Abdullah Al Kasabi ile Ticaret Bakanımız Sayın Ömer Bolat arasında ikili görüşmenin gerçekleştirilmesinin ve Türkiye-Suudi Arabistan İş Forumu'nun düzenlenmesinin planlandığı belirtilmektedir.

Bu kapsamda, Suudi Arabistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ticari faaliyetlerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin görüşleriniz var ise 23.10.2024 tarihine kadar Odamıza (yazi@adaso.og.tr) gönderilmesini rica ederiz.