GENEL KAPSAMLI ONLİNE B2B İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ ETKİNLİĞİ

Odamızın yürüttüğü Avrupa İşletmeler Ağı Projesi ve Polonya Katoviçe Ticaret ve Sanayi Odası / Upper Silesian Girişimcilik Fonu ile iş birliğimiz kapsamında 21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde Genel Kapsamlı Online B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliği gerçekleştirilecektir.

Polonya başta olmak üzere Avrupa bölgesinde işbirliği arayışında olan üyelerimizin yeni iş bağlantıları kurabilmeleri amacıyla uluslararası katılımla gerçekleştirilecek etkinlik toptancıları, ithalatçıları, ihracatçıları, üreticileri ve distribütörleri buluşturmayı amaçlamaktadır.

Etkinlik, ilgisi olan üyelerimizin katılımlarına açık olup, tüm katılımcılar için önceden planlanmış birebir online toplantılar aracılığıyla iş ve strateji ortaklıkları kurma konusunda eşsiz bir fırsat sağlamaktadır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Detaylı bilgi ve kayıt içinhttps://intarg2024.b2match.io/  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kayıt esnasında Support Office olarak TR-Adana Chamber of Industry seçmeniz gerekmektedir.