ŞİRKETLERDE ALTERNATİF FİNANSMAN MODELLERİ KONGRESİ

Odamız, Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği (KOTEDER), Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) ve Ekonomim Gazetesi iş birliğinde 29 Nisan 2024 Pazartesi günü 14:00-16:00 saatleri arasında Odamız Sakıp Sabancı Konferans Salonunda “Şirketlerde Alternatif Finansman Modelleri Kongresi” gerçekleştirilecektir.

Ekonomim Gazetesi yazarı Sn. Mete BELOVACIKLI’nın moderatörlüğünde, TEB Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Kartal ÇAĞLI, CoinTR Cryptocurrency Exchange CEO’su Sn. Ali EŞELİOĞLU ve Hedef Holding Genel Müdür Yardımcısı Sn. Serkan USANMAZ’ın konuşmacı olacakları kongrede alternatif finansman aracı olarak “Hisse Senedi, Tahvil ve Konvertible Bond”, “Digital Dünyada Finansman” ve “Private Equity ve M&A” konuları ele alınacaktır.

Söz konusu kongreyi teşriflerinizle onurlandırmanızı dileriz.

Tarih : 29 Nisan 2024 Pazartesi

Saat    : 14:00  - 16:00