YEŞİL DÖNÜŞÜM VE SINIRDA KARBON DÜZENLEME MEKANİZMASI BİLGİLENDİRME VE İSTİŞARE TOPLANTISI
Duyurular

Sayın Üyemiz,

İklim değişikliği ile mücadele kapsamında İklim Değişikliği Başkanlığı koordinasyonunda Yeşil Dönüşüm ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması (SKDM) konularında bilgilendirme toplantıları farkındalığının artırılması amacıyla farklı illerde düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

İlimizde ise 19 Nisan tarihinde SKDM, Sera Gazı İzleme, Raporlama ve Doğrulama (İRD) Sistemi, Emisyon Ticaret Sistemi (ETS) ile Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasının ilişkisi, Karbon Ayak İzi Hesaplama Standartları, Sanayide Yeşil Dönüşüm ve benzeri konularda bilgilendirme toplantısı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı, Ticaret Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A. Ş. Genel Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

19 Nisan 2024 Cuma günü Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu’nda saat 14.00’te (kayıt:13.30) gerçekleştirilecek Yeşil Dönüşüm ve Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na katılım göstermek isteyen üyelerimizin https://forms.gle/hibSX6CM3s8Jsbey7 linkinde yer alan kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Katılımlarınızı istirham eder, bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla.

 

Ek : Toplantı Programı

Tarih   : 19 Nisan 2024 Cuma

Saat    : 14:00

Yer      : Adana Sanayi Odası Sakıp Sabancı Konferans Salonu  

//